Ρατσιστική επίθεση σε Πογκμπά και Ντεμπελέ στη Ρωσία! (vid)

Gazzetta team
Ρατσιστική επίθεση σε Πογκμπά και Ντεμπελέ στη Ρωσία! (vid)

bet365

Νέο ρατσιστικό περιστατικό σε ρωσικό γήπεδο λίγους μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ήχους μαϊμούδων σε Πολ Πογκμπά και Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια του φιλικού της Γαλλίας με τη Ρωσία.

Τα φαινόμενα του ρατσισμού στο ρωσικό ποδόσφαιρο εξακολουθούν και υφίστανται και μάλιστα μόλις μερικούς μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Ρωσία, οι Πολ Πογκμπά και Ουσμάν Ντεμπελέ έγιναν στόχοι ρατσιστικής επίθεσης από μερίδα οπαδών στην εξέδρα με ήχους μαϊμούδων!

Σε τρεις περιπτώσεις μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά των Ρώσων οπαδών προς τους δύο παίκτες της Εθνικής Γαλλίας, με τη FIFA να μελετάει το βίντεο της αναμέτρησης.

Μάλιστα, η γαλλική πλευρά μέσω του Υπουργείου του Αθλητισμού της χώρας έχει καλέσει για άμεση παρέμβαση της FIFA.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που υπάρχουν καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά στο γήπεδο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου διεξήχθη η χθεσινή αναμέτρηση, με οπαδούς της ρωσικής ομάδας να έχουν ήδη κατηγορηθεί δύο φορές για ρατσιστική επίθεση σε παιχνίδια του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα