Για βασικός ο Χουλτ κόντρα στη Ρουμανία

Δημήτρης Βέργος
Για βασικός ο Χουλτ κόντρα στη Ρουμανία

bet365

Η Σουηδία αντιμετωπίζει απόψε τη Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση στην Κραϊόβα και ο Νίκλας Χουλτ της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Γερμανία - Βραζιλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γουίλιαν σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Χουλτ είχε κληθεί την τελευταία στιγμή στην Εθνική Σουηδίας για τα φιλικά με τη Χιλή και τη Ρουμανία μετά τους τραυματισμούς που προέκυψαν. Στη φιλική ήττα με 2-1 στη Στοκχόλμη από τη Χιλή έμεινε στον πάγκο, ωστόσο απόψε κόντρα στους Ρουμάνους αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ο τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στον αγώνα του Σαββάτου, και έτσι ο Χουλτ θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Η τελευταία εμφάνιση του Χουλτ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ήταν στο φιλικό απέναντι στη Νορβηγία τον Ιούνιο του 2017, όταν αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στο ισόπαλο 1-1, πραγματοποιώντας την έκτη του συμμετοχή.

 

Τελευταία Νέα