Η αγκαλιά των Σταφυλίδη - Εμπολό μετά την... συμφιλίωση! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η αγκαλιά των Σταφυλίδη - Εμπολό μετά την... συμφιλίωση! (pics)

bet365

Οι Σταφυλίδης και Εμπολό είχαν θερμό εναγκαλισμό στο ματς της Ελλάδας με Ελβετία, έχοντας αφήσει πίσω τους τον οδυνηρό τραυματισμό του Ελβετού από τον Έλληνα μπακ. Διαβάστε το story.
Ήταν Οκτώβριος του 2016, όταν σε ματς της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Σάλκε, ο τότε παίκτης της πρώτης Κώστας Σταφυλίδης, σε ένα μαρκάρισμα είχε τραυματίσει τον νεαρό Ελβετό επιθετικό της ομάδας του Γκελζενκίρχεν, Μπριλ Εμπολό, ο οποίος έμεινε για έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης με διπλό κάταγμα σε αστράγαλο και περόνη! Ο Σταφυλίδης είχε ζητήσει προσωπικά από τον Εμπολό συγνώμη και το έκανε και δημόσια με ποστάρισμά του στο Instagram στις 16 Οκτωβρίου του 2016: «Θέλω να απολογηθώ στον Μπριλ Εμπολό και στην Σάλκε. Πάντα παίζω επιθετικά και πάω δυνατά στην μπάλα, αλλά ποτέ δεν χτύπησα επίτηδες κάποιον αντίπαλο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους του και για το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζω ποτέ αντιαθλητικά. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, διότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες με την δική σου ποιότητα».
Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΛΟ
Την Παρασκευή ο Εμπολό όχι μόνο έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στην Εθνική του μετά από εκείνο τον τραυματισμό, αλλά συναντήθηκε και με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος του είχε ζητήσει συγνώμη τότε για εκείνο το μαρκάρισμα μέσω μηνύματος, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Εμπολό στα ελβετικά ΜΜΕ.
Οι δύο παίκτες αγκαλιάστηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα, δείχνοντας ότι το περιστατικό ανήκει οριστικά στο παρελθόν.
Ο Εμπολό έκανε και δηλώσεις στην Blick: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα στο να τον προσεγγίσω (σ.σ. τον Σταφυλίδη) και να μιλήσουμε. Οι στιγμές που υπέφερα ανήκουν στο παρελθόν. Ήταν μία μακρά περίοδος και η πιο δύσκολη της ζωής μου. Ναι με είχε χτυπήσει σοβαρά αλλά απολογήθηκε αμέσως και αυτό ήταν το πλέον σημαντικό. Ζήτησε συγνώμη. Αυτό έγινε πολύ καιρό πριν τον δω (σ.σ. τώρα) στην Ελλάδα. Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον. Δεν είδα όμως τον Σταφυλίδη για αυτό. Το έχουμε αφήσει πια πίσω. Μιλήσαμε πολύ καλά πριν το ματς. Και στην ίδια ομάδα να ήμασταν δεν θα είχα πρόβλημα. Για εμάς είναι σημαντικό που κερδίσαμε και ας ήταν φιλικό και κοιτάμε μπροστά για το Μουντιάλ. Όσο για το τι είπαμε; Απλά πράγματα. Με ρώτησε πως είμαι στην Σάλκε. Του είπα πως είναι στην Στόουκ. Και τα είπαμε και για άλλους παίκτες που ξέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα