Καρεμπέ: «Το ποδόσφαιρο με σωστά μηνύματα είναι 'εργαλείο' εξάλειψης ρατσισμού»!

Καρεμπέ: «Το ποδόσφαιρο με σωστά μηνύματα είναι 'εργαλείο' εξάλειψης ρατσισμού»!

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Το ποδόσφαιρο με σωστά μηνύματα είναι 'εργαλείο' εξάλειψης ρατσισμού»!

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ως Πρεσβευτής της UEFA στο πλαίσιο της Εβδομάδας Δράσης κατά του Ρατσισμού παρέδωσε ξανά μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού και ζωής!
Ο Καρεμπέ κλήθηκε σε μία συζήτηση παρουσία ποδοσφαιρικών και όχι μόνο προσωπικοτήτων που αφορούσε και στον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος τόνισε πως παρότι προσωπικά στο γήπεδο δεν είχε βιώσει ρατσισμό ότι έχει μεγάλη σημασία το πως «να δίνεις θετικά πράγματα. Όταν δίνεις κάτι καλό, αυτό σου έρχεται πίσω. Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι ένα 'εργαλείο' εξάλειψης του ρατσισμού. Αρκεί να στέλνεις τα σωστά μηνύματα. Για ειρήνη, για σεβασμό, για fair play και τόσα άλλα. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που μπορούν να βρουν αυτό το... βήμα για να στείλουν μηνύματα μίσους και ρατσισμού», σχολίασε σχετικά.
Ακόμα μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «τα παιδιά δεν γεννιούνται με την έννοια του ρατσισμού, είναι κάτι που εμείς εφηύραμε ως άνθρωποι και έχουμε ευθύνη για αυτό». Ήδη η συνέντευξη - εξομολόγηση του στρατηγικού συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους θείους του που ήταν σαν... εκθέματα σε ζωολογικό κήπο έχει συγκλονίσει. Και ο Καρεμπέ συνεχίζει να στέλνει δυνατά μηνύματα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις σωστές αξίες στην ζωή και το ποδόσφαιρο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα