Ανω - κάτω με Πέτεφ η Ομόνοια!

Gazzetta team
Ανω - κάτω με Πέτεφ η Ομόνοια!

bet365

O Πέτεφ άφησε αιχμές για... ύποπτη συμπεριφορά παικτών του σε αγώνες, η Ομόνοια τον απέλυσε, οι τρεις ποδοσφαιριστές κατέθεσαν μηνύσεις, αλλά ο Βούλγαρος απαιτεί την επιστροφή του!

Ανω - κάτω η Κύπρος και... πρωταγωνιστής ο Πέτεφ, ο οποίος μιλώντας σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας άφησε υπονοούμενα για ύποπτη αγωνιστική συμπεριφορά τριών παικτών του στην Ομόνοια, που παραπέμπει σε στημένους αγώνες. Ο Μαργκάσα, Σοάρες και Ράφαελ Λόπες πέρασαν τις πόρτες της αστυνομίας, όπου κατήγγειλαν τον προπονητή τους Ιβάιλο Πέτεφ. Στο στόχαστρο του Βούλγαρου κόουτς, βρέθηκε και η διοίκηση της Ομόνοιας, η οποία τερμάτισε την συνεργασία της με τον 42 χρονο προπονητή και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του. Ο Πέτεφ δεν κάνει πίσω και μέσω του νομικού του συμβούλου, απέστειλε επιστολή στην Ομόνοια και στην οποία δεν αποδέχεται την απόλυση, απαιτώντας ουσιαστικά να επιστρέψει πίσω στις προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα