Τα 41 ματς του Καμαρά στην Αζαξιό, η δοκιμή και τα γκολ... (vid)

Τα 41 ματς του Καμαρά στην Αζαξιό, η δοκιμή και τα γκολ... (vid)

Τα 41 ματς του Καμαρά στην Αζαξιό, η δοκιμή και τα γκολ... (vid)

bet365

Ο Μάντι Καμαρά που όπως όλα δείχνουν είναι κλεισμένος στον Ολυμπακό μέσα σε 2 χρονιές στην Αζαξιό και την Γαλλία έχει ήδη παίξει 41 ματς. Η δοκιμή και το πείσμα του.
Ήταν το 2015 όταν ο νεαρός Μάντι Καμαρά διάλεξε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Ο άσος από την Γουϊνέα άφησε την Σαντόμπα για να δοκιμαστεί στην Γαλλία. Ο Καμαρά πέρασε από δοκιμή 1,5 μήνα στην Αζαξιό για να πείσει τους ιθύνοντές της για συμβόλαιο. Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο σε ηλικία 18 ετών και ήδη διανύει τον 2ο του χρόνο στην ομάδα.
Το πείσμα του και οι αντοχές του σε συνδυασμό με το ταλέντο του τον οδήγησαν στο να παίξει 41 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. Την πρώτη του σεζόν αγωνίστηκε ως αμυντικός και κεντρικός χαφ αλλά και έξω δεξιά στην άμυνα και τον άξονα. Φέτος έχει παίξει ως εξάρι, κεντρικός χαφ αλλά και επιτελικός μέσος. Ο Καμαρά όπως αναφέρεται από την ενημέρωση από την Γαλλία έχει κλείσει στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο πέντε ετών. Ο Καμαρά επίσης έχει γεννηθεί στην Γουϊνέα στις 28 Φεβρουαρίου 1997, στο Ματάμ και έχει ύψος 1.82 μέτρα. Με την Σαντόμπα Κόνακρι, την πρώτη ομάδα του με την οποία είχε 67 συμμετοχές, πέτυχε 23 γκολ, από το 2013 έως το 2016.
 

Τελευταία Νέα