Καράνκα: «Ο Μαρινάκης μας είπε να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καράνκα: «Ο Μαρινάκης μας είπε να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

bet365

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Λόφτους Ρόουντ» έφερε γούρι στη Νότιγχαμ Φόρεστ (2-5) με τον Αϊτόρ Καράνκα να αποκαλύπτει την συνομιλία του με τον ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας.

Η Φόρεστ έδειξε το καλό της πρόσωπο στο Λονδίνο συντρίβοντας με 5-2 την ΚΠΡ. Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα ήταν εντυπωσιακή με τον πρώην τεχνικό της Μίντλεσμπρο να ζητάει χαριτολογώντας από τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου να παρακολουθεί πιο συχνά τα ματς της Φόρεστ προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να φέρνουν νικηφόρα αποτελέσματα.

«Μίλησε σε μένα (σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης) και τους παίκτες. Τους είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα που είπε και σε μένα. Θέλει να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή, γιατί δεν αγόρασε απλά τον σύλλογο και ξοδεύει χρήματα, αλλά έρχεται εδώ.

Ρόμα – Μίλαν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έρχεται για να φτιάξει ένα καλό πρότζεκτ και να πετύχει ωραία πράγματα στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ και αυτός είναι ο λόγος που είναι και εκείνος εδώ», τόνισε αρχικά ο Καράνκα προσθέτοντας:.

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βάλουμε τον σύλλογο εκεί που ανήκει. Η παρουσία του ιδιοκτήτη έγινε στο τέλειο τάιμινγκ πραγματοποιώντας μια εμφάνιση όπως αυτή. Ίσως πρέπει να έρχεται συχνότερα στα ματς».

 

Τελευταία Νέα