Αγελάδα τραυμάτισε τερματοφύλακα, ο οποίος έτρεχε να ξεφύγει από τη μανία της!

Gazzetta team
Αγελάδα τραυμάτισε τερματοφύλακα, ο οποίος έτρεχε να ξεφύγει από τη μανία της!

bet365

Έχουμε ακούσει για αρκετούς περίεργους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, αλλά ακούγοντας και αυτόν που έπαθε ο τερματοφύλακας της Κουίν οφ Σάουθ, Σαμ Χέντερσον πραγματικά λες ότι... δεν υπάρχει!

Ο Χέντερσον βρισκόταν στη φάρμα του πατέρα του όταν μία αγελάδα έτρεξε προς το μέρος του με μεγάλη ταχύτητα και τον βρήκε στον ώμο.

Ο τερματοφύλακας της Κουίν οφ Σάουθ τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ντανφέρμλιν είναι αβέβαιη.

Μάλιστα, η αγελάδα προσπάθησε και δεύτερη φορά να χτυπήσει τον Χέντερσον, δείχνοντας μια ανεξήγητη μανία εναντίον του, αλλά ο τερματοφύλακας κατάφερε να ξεφύγει και να γλιτώσει από σοβαρότερο τραυματισμό!

«Ο Σαμ έχασε τις προπονήσεις αυτή τη βδομάδα γιατί ήταν χτυπημένος. Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα καθώς η αγελάδα έτρεξε και δεύτερη φορά προς το μέρος του, αλλά αυτός κατάφερε να ξεφύγει. Έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, το οποίο εξετάζουμε», σχολίασε ο βοηθός προπονητής της Κουίν οφ Σάουθ, Ντάγκιο Άντερσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα