Εντυπωσιάζει ο Σουνάς στην Ιταλία!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Εντυπωσιάζει ο Σουνάς στην Ιταλία!

bet365

Η Μονόπολι του Δημήτρη Σουνά διεκδικεί την άνοδο της στη Serie B με τον πρώην παίκτη του Άρη να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2020.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Ο Δημήτρης Σουνάς θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος στην Μονόπολι που μετέχει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

O 24χρονος μέσος, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άρη, το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης με προορισμό την ιταλική ομάδα.

Πλέον θεωρείται ο ηγέτης της Μονόπολι, όντας ο ποδοσφαιριστής με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως έπειτα από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, Ντιέγκο Ζανίν επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2020.

Ο Σουνάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μονόπολι στην επικράτηση με 5-0 επί της Κατάνια στο τελευταίο ματς.

«Ποιος θα περίμενε ένα τόσο μεγάλο σκορ; Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου από τότε που ήρθα στην ομάδα. Νικήσαμε έναν δυνατό αντίπαλο», σχολίασε ο Σουνάς εξηγώντας στη συνέχεια πως βρέθηκε στην Ιταλία.

«Ο Άρης είχε πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν ήθελα να παίξω στην Β΄κατηγορία. Τότε δέχθηκα τηλεφώνημα από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στην Ιταλία. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, όμως τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ. Ο Μπρούνο πάντα είναι δίπλα μου και είναι σημαντική η συνεισφορά του».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης του Άρη έχει πετύχει 3 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 5 ασίστ καταγράφοντας 25 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Serie C.

«Μου αρέσει να δίνει την πάσα για το νικητήριο γκολ, όμως ο κόουτς μου ζητάει να σκοράρει περισσότερο και δουλεύω πάνω σε αυτό», πρόσθεσε.

Η Μονόπολι βρίσκεται στην 6η θέση του 3ου ομίλου της Serie C.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα