Focus στην άμυνα του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Focus στην άμυνα του ΠΑΟΚ!

bet365

Οι αμυντικές επιδόσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στάθηκαν αφορμή για τους Ισπανούς να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ και τις καλύτερες άμυνες σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι «ροχιμπλάνκος» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία, καθώς ο μ.ο. των γκολ που δέχονται είναι μόλις 0,375 ανά αγώνα, ενώ έχουν κρατήσει το μηδέν σε 16 παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της ΟΥΕΦΑ η επίδοση της Ατλέτικο είναι η κορυφαία ανάμεσα στα «μεγάλα» πρωταθλήματα, ενώ σε σύνολο 50 πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη, η Βικτόρια Πλζεν παραμένει στην πρώτη θέση με 5 γκολ σε 17 αγώνες (0,29 ανά αγώνα), ακολουθεί ο Ερυθρός Αστέρας με 8 γκολ σε 23 αγώνες (0,347 ανά αγώνα) και αμέσως μετά είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει δεχθεί τον ίδιο αριθμό γκολ (8), αλλά σε 23 αγώνες με το μ.ο. ανά αγώνα να φτάνει τα 0,36.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα