Ντινάμο Κιέβου – Ολιμπίκ Ντονέτσκ 1-0

Gazzetta team
Ντινάμο Κιέβου – Ολιμπίκ Ντονέτσκ 1-0

bet365

Η Ντινάμο ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα μετά τη χειμερινή διακοπή, επικρατώντας με 1-0 της Ολιμπίκ Ντονέτσκ.

Ανάμεσα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ η Ντινάμο είχε να διαχειριστεί και την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ουκρανία μετά τη χειμερινή διακοπή. Ο Χατσκέβιτς αποφάσισε να ξεκουράσει τον Χατσερίντι και τον Μπουγιάλσκι, δίνοντας τη δυνατότητα στους Ροτάν (βασικός) και Βέρμπιτς (αναπληρωματικός) να κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος, ενώ στα θετικά ήταν και η παρουσία του Μποκανί, που μπήκε στο ματς στο 82’.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απειλήθηκαν ελάχιστα στην κόντρα και έφτασαν στο γκολ στο 24’. Ο Μοράες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Τσιγκανκόβ, που έκανε το κοντρόλ και σούταρε για το 1-0. Το τέμπο ήταν χαμηλό, με τη μοναδική ακόμη κλασική ευκαιρία να χάνεται στο τέλος για τους γηπεδούχους με το τετ α τετ του Βέρμπιτς και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιούρα, Μπούρντα, Καντάρ, Μοροζιούκ, Σέπελεβ, Ροτάν, Γκαρμάς (46’ Σαπαρένκο), Τσιγκανκόβ, Γκονσάλες (53’ Βέρμπιτς), Μοράες (82’ Μποκανί)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα