Καρσελά: «Ο Σα Πίντο μας μετέδωσε τον ενθουσιασμό του»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καρσελά: «Ο Σα Πίντο μας μετέδωσε τον ενθουσιασμό του»

bet365

Έλαμψε ο Μεχντί Καρσελά στη νίκη της Σταντάρ Λιέγης επί της Μουσκρόν. Ο Βελγομαροκινός, ο οποίος πέτυχε ένα θεαματικό γκολ έσπευσε να αποθεώσει τον Σα Πίντο.

Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μεχντί Καρσελά θυμήθηκε τον καλό του εαυτό στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την Μουσκρόν. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο αν και αγωνιζόταν έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα από το 10΄ βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει της Μουσκρόν χάρη σε γκολ του Τσοπ στο 89΄.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Καρσελά ισοφάρισε σε 3-3 με σουτ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Εμποκού από τα πλάγια.

«Ήξερα ότι ο Εμποκού θα φέρει την μπάλα στην περιοχή. Παίζουμε μαζί από μικρή ηλικία και γνωριζόμαστε καλά. Μπορούμε να συνδυαστούμε με μια ματιά. Δεν το χάρηκα το γκολ μου γιατί σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 3-3», τόνισε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προσθέτοντας:

«Ακόμη και με 10 παίκτες το πιστεύαμε. Είναι ένα από τα χαρίσματα του προπονητή. Μας μεταδίδει το πάθος και τον ενθουσιασμό του. Θα πρέπει και στα άλλα τέσσερα παιχνίδια να κάνουμε το ίδιο κατακτώντας 12 βαθμούς».

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Καρσελά (2΄26'')...

 

Τελευταία Νέα