Εκρηξη Δώνη για τις ύβρεις προς τη μητέρα του (vid)

Εκρηξη Δώνη για τις ύβρεις προς τη μητέρα του (vid)

Εκρηξη Δώνη για τις ύβρεις προς τη μητέρα του (vid)

Η Πάφος κατηγόρησε τον Δώνη για τη συμπεριφορά του και ο Ελληνας τεχνικός πέρασε στην αντεπίθεση με μια πρωτόγνωρη γι αυτόν έκρηξη!

Τρελαμένος ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς με την Πάφο, απάντησε σε έντονο ύφος στις... κατηγορίες της αντιπάλου περί ασέβειας στο πρόσωπο της ομάδας. « Το μόνο που θα απαντήσω είναι ότι δίνω απαντήσεις μόνο σε αυτούς που έχουν αξία. Σε αυτούς που δεν έχουν αξία δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ξέρω καν ποιός είναι. Πάω στο δεύτερο κομμάτι... Δεν έχω πρόβλημα να πω την άποψή μου. Ναι όταν τελείωσε το παιχνίδι χαιρέτησα τον κόσμο. Δεν έκανα καμία κακή χειρονομία. Μπορείτε να πείτε ότι ο Δώνη προκάλεσε αλλά θέλω να μου πείτε εσείς επί 90 λεπτά τι ακούγατε απ' έξω. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει η μάνα μου στην Πάφο.

Προκάλεσα εγώ στην διάρκεια του 90λεπτου κάποιον; Προκάλεσα τον αντίπαλο προπονητή και λέει αυτές τις ανοησίες; Προκάλεσα τους αντίπαλους παίκτες; Τι λέει αυτός ο κύριος εδώ πέρα; Ποιον προκάλεσα εγώ στην διάρκεια του 90λεπτου; Μια φορά πείτε την αλήθεια... Σας αρέσει να ακούγεται 90 λεπτά Δώνη μπινέ π.......ς γιε; Τι έκανα εγώ στην Πάφο; Πρώτη φορά παίζω εγώ στην Πάφο. Και σας πείραξε επειδή εχώ χαιρέτησα! Ε ωραία αν του κυρίου του βρίζουν την μάνα 90 λεπτά την επόμενη λεπτά ας προσκυνήσει και να πει ευχαριστώ. Γεια!». 

 

Best of internet