Από την Μαν. Γιουνάιτεντ στην 5η κατηγορία της Ελβετίας ο Τζεμπά-Τζεμπά!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Από την Μαν. Γιουνάιτεντ στην 5η κατηγορία της Ελβετίας ο Τζεμπά-Τζεμπά!

bet365

Σε ομάδα της 5ης κατηγορίας της Ελβετίας αγωνίζεται πλέον ο Ερίκ Τζεμπά-Τζεμπά, ο οποίος πριν από 15 χρόνια έπαιρνε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται εδώ και μια πενταετία η καριέρα του Ερίκ Τζεμπά-Τζεμπά. Ο Καμερουνέζος μέσος ο οποίος το 2000 θεωρούνταν ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, «εξαργύρωσε» τις καλές εμφανίσεις του στη Ναντ με την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003.

Ο 36χρονος χαφ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με συνέπεια να ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου περιπλάνηση σε 'Αστον Βίλα, Μπέρνλι, Κατάρ SC, Οντένσε, Χάποελ Παρτιζάν και Σεν Μίρεν.

Το 2015 ο Τζεμπά-Τζεμπά είδε την καριέρα του να παίρνει ολοκληρωτικά την κάτω βόλτα αφού μεταπήδησε στην ινδική Τσεναϊγίν και από εκεί βρέθηκε στην Περσέμπαγια από την Ινδονησία.

Το 2016 πήρε η σειρά η Σατομπριάν, ομάδα Δ΄ κατηγορία της Γαλλίας, ενώ πλέον στη δύση της καριέρας του αγωνίζεται ακόμη πιο χαμηλά, αφού ανήκει στο ρόστερ της Βαγιόρμπ-Μπαγιέγκ στην 5η κατηγορία του πρωταθλήματος Ελβετίας.

 

Τελευταία Νέα