Ο Λέοβατς χάρισε 100.000 ευρώ για να φύγει

Ο Λέοβατς χάρισε 100.000 ευρώ για να φύγει

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Λέοβατς χάρισε 100.000 ευρώ για να φύγει

bet365

Οι Κροάτες συνεχίζουν να είναι σίγουροι πως ο Μάριν Λέοβατς θα ανακοινωθεί σύντομα από τη Ριέκα και παρουσιάζουν μια ξεχωριστή πτυχή της όλης διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ.

Σημειώθηκαν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Βαλένθια - Μπαρτσελόνα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αν και είναι γνωστό ότι ο Κροάτης αμυντικός δέχθηκε να αφήσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που έχει να λαμβάνει, βάσει συμβολαίου, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18, οι συμπατριώτες του στέκονται στην απόφασή του να χαρίσει 100.000 ευρώ προκειμένου να κάνει πιο εύκολη τη μετάβασή του από τον ΠΑΟΚ στη Ριέκα.

Η κροατική ομάδα αδυνατεί να καλύψει όλο το συμβόλαιο του Λέοβατς, που έχει να λαμβάνει συνολικά 250.000 ευρώ το δεύτερο εξάμηνο, σήμερα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βούλγαρου Βαλερί Μποζίνοφ από τη Λωζάνη, με τον 29χρονο αμυντικό του «Δικεφάλου» να παραιτείται των 100.000 ευρώ έτσι ώστε να καλυφθεί η απόσταση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ριέκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα