Καρσελά: «Δεν μετάνιωσα για Ολυμπιακό, με ήθελε ο Γκαρθία»

Καρσελά: «Δεν μετάνιωσα για Ολυμπιακό, με ήθελε ο Γκαρθία»

Δημήτρης Τομαράς
Καρσελά: «Δεν μετάνιωσα για Ολυμπιακό, με ήθελε ο Γκαρθία»

bet365

Ο Καρσελά μίλησε στο Βέλγιο για την επιστροφή του στην Σταντάρ Λιέγης αλλά φυσικά το πιο μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στα όσα είπε για Ολυμπιακό, Γκαρθία αλλά και τις ληστείες στο σπίτι του.
Ο Καρσελά είπε ανάμεσα στα άλλα για:
Το πως πήγε στην Σταντάρ και τον Ολυμπιακό: Για εμένα ήταν ξεκάθαρο το τι έπρεπε να γίνει. Είχα λίγο άγχος αλλά στο τέλος να που είμαι ξανά εδώ. Δεν ξέρω τι έγινε με την Γρανάδα και δεν έδιναν το ΟΚ αλλά η δυσκολία της μεταγραφής δεν ήταν από μένα ή την Σταντάρ. Εγώ είχα συμφωνήσει εδώ και 3 εβδομάδες με τον Ρενάρ στην Ελλάδα. Ο Όσκαρ Γκαρθία ήθελε να με κρατήσει αλλά ένιωθα πως το πρωτάθλημα δεν μου ταίριαζε. Είχα και 2 ληστείες. Όταν η κόρη σου βρίσκεται αντιμέτωπη με ληστές δεν είναι ότι καλύτερο.
Την θητεία του στο Λιμάνι: Δεν μετάνιωσα ποτέ που πήγα στον Ολυμπιακό. Τρομερή εμπειρία και έπαιξα και στο Champions League. Αυτήν την στιγμή είμαι στο 60%-70% των δυνατοτήτων μου και πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα μπορώ να είμαι πολύ πιο καλά. Θέλω να είμαι πολύ σημαντικός για την ομάδα και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο.
 

Τελευταία Νέα