Κουτρουμπής: «Δεν υπήρχε σταθερότητα στον Παναθηναϊκό»

Κουτρουμπής: «Δεν υπήρχε σταθερότητα στον Παναθηναϊκό»

Κουτρουμπής: «Δεν υπήρχε σταθερότητα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Γιώργος Κουτρουμπής παρουσιάστηκε από τη Σταντάρ και μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του, αλλά και τους λόγους αποχώρησης από τον Παναθηναϊκός

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

«Είμαι χωρίς ματς οκτώ εβδομάδες, δουλεύω σκληρά για φτάσω στο επιθυμητό στάδιο. Πιστέψτε με είναι θέμα λίγων εβδομάδων να είμαι σε καλή κατάσταση» τόνισε ο Κουτρουμπής. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για τις επαφές με τον Εμποκού, τον Μανιάτη, αλλά και τους λόγους αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό «Ηξερα καλά τον Εμποκού και μιλήσαμε, πήρα τις πληροφορίες που ήθελα.

Ξέρω από τον Μανιάτη πως εδώ τα ματς είναι πιο έντονα και μου αρέσει αυτό, μου αρέσει να δίνω μάχες και πιστεύω πως θα προσαρμοστώ εύκολα. Είναι ένα μεγάλο βήμα το Βέλγιο για μένα, θέλω να βρω τον δρόμο μου» και κατέληξε: «Εψαχνα κάτι διαφορετικό, κάτι εκτός Ελλάδας. Στον Παναθηναϊκό είχα οικονομικά προβλήματα, δεν υπήρχε σταθερότητα. Μπορώ να παίξω και με δυο στόπερ και με σύστημα τριών, μπορώ να βοηθήσω και ως αμυντικός μέσος, αλλά δεν είναι η αγαπημένη μου θέση». Ο Κουτρουμπής υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα έτος, ενώ τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

 

Τελευταία Νέα