Τέλος από τον Άρη Λεμεσού ο Χριστόπουλος

Gazzetta team
Τέλος από τον Άρη Λεμεσού ο Χριστόπουλος

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη Λεμεσού αποτελεί ο Γιάννης Χριστόπουλος, πληρώνοντας τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα του συλλόγου και την προτελευταία θέση που καταλαμβάνει στη βαθμολογία.

Σουόνσι - Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας τεχνικός «αποχαιρέτησε» τη Λεμεσό και το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αρη Λεμεσού.

Ο Χριστόπουλος διαδέχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο τον Νικόλα Μαρτίδη, με στόχο να αλλάξει την εικόνα της ομάδας της Λεμεσού προς το καλύτερο, όμως τελικά αυτό δεν συνέβη, με τον Άρη να διαγράφει αντίστοιχη πορεία και κακά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς σε 21 αγώνες και τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του μετά από απόφαση της διοίκησης του συλλόγου και η αντικατάστασή του από τον Νίκου Παναγιώτου.

Ο Χριστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα (2012/13), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην ουκρανική Ταβρίγια (2013/14), στον Πλατανιά (2014/15), στον Λεβαδειακό (2016/17).

 

Τελευταία Νέα