«Θα επανέλθει για Βράνιες το καλοκαίρι η Άντερλεχτ»

Θοδωρής Βασίλης
«Θα επανέλθει για Βράνιες το καλοκαίρι η Άντερλεχτ»

bet365

Μπορεί για την ΑΕΚ το θέμα Βράνιες να έχει λήξει, αλλά στο Βέλγιο συνεχίζουν να κρατάνε ανοικτή την υπόθεση αλλά για το καλοκαίρι.

Στην ΑΕΚ έβαλαν τέλος στο θέμα Βράνιες, αλλά στο Βέλγιο συνεχίζουν να επιμένουν. Αυτή την φορά τονίζουν πως η Άντερλεχτ θα τρέξει την υπόθεση για το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «dhnet.be» αναφέρει πως ο βελγικός σύλλογος θα επανέλθει με νέα πρόταση, ενώ αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ απέρριψε τρεις προτάσεις για τον δανεισμό του.

«Η ΑΕΚ δεν θέλει να τον αποχωριστεί δεδομένης της θέσης της στο πρωτάθλημα και της καλής της πορείας στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι η Άντερλεχτ δεν διαθέτει τα οικονομικά μέσα αυτή τη στιγμή και βρίσκεται σε ισχυρή θέση, γι' αυτό δεν σκοπεύει να τον πουλήσει. Η Άντερλεχτ μάλιστα έχει κάνει τρεις προτάσεις στην ΑΕΚ για τον δανεισμό του Βόσνιου, όμως όλες έχουν απορριφθεί», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Το καλοκαίρι ο Βράνιες θα έχει μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, η Άντερλεχτ θα είναι πιο δυνατή οικονομικά και δεν αποκλείεται να κάνει τότε νέα προσπάθεια».

 

Τελευταία Νέα