Επίσημο: Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ο Μοχάμεντ Μπεν!

Επίσημο: Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ο Μοχάμεντ Μπεν!

Επίσημο: Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ο Μοχάμεντ Μπεν!

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπεν από τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Στις 500.000 ευρώ τα χρήματα που παίρνει ο πρωταθλητής Ελλάδας!
Το βράδυ της Παρασκευής ο Ερυθρός Αστέρας προχώρησε στην ανακοίνωση για την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν για συμβόλαιο 2,5 ετών. Ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά:
Ο Μπεν υπέγραψε. Ο Ερυθρός Αστέρας επισήμως πήρε την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο. Μετά από επιτυχείς διαπραγματεύσεις ο Ερ. Αστέρας και ο Μπεν υπέγραψαν συμβόλαιο. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού προπονείται ήδη με την ομάδα και θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Το συμβόλαιο που υπέγραψε θα είναι για 2,5 χρόνια. Το πρωί του Σαββάτου οι φίλαθλοι του Ερ. Αστέρα θα μπορούν να δουν από κοντά τον νέο παίκτη του συλλόγου, που θα παρουσιαστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα