Ελιουνούσι: «Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες εκτός από την ΑΙΚ»

Ελιουνούσι: «Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες εκτός από την ΑΙΚ»

Δημήτρης Τομαράς
Ελιουνούσι: «Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες εκτός από την ΑΙΚ»

bet365

Ο Ελιουνούσι σε δηλώσεις του στη Νορβηγία τόνισε πως εκτός από την ΑΙΚ υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για εκείνον ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να γυρίσει Ολυμπιακό τον Γενάρη.
Ο 30χρονος Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Καραμπάγκ, ωστόσο δεν αποκλείεται ο δανεισμός του στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν να τερματιστεί για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι Σουηδοί έκαναν λόγο για την ΑΙΚ Στοκχόλμης και ο ίδιος πήρε θέση με δηλώσεις του στο νορβηγικό Fredriksstad Blad. Πάντως είναι απο δύσκολο έως απίθανο να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ο Ελιουνούσι είπε σχετικά ανάμεσα στα άλλα:
Ναι μπορεί να αλλάξω ομάδα τον Γενάρη. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται εκτός από την ΑΙΚ. Δεν έχω πρόβλημα όμως και με το να μείνω στην Καραμπάγκ. Το μείον είναι πως δεν έχουμε πια Ευρώπη και Κύπελλο. Θα δούμε τι θα συμβεί. Η ΑΙΚ πάντως είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ δυνατό... πυρήνα οπαδών. Η Στοκχόλμη είναι πολύ ωραία πόλη και όλα είναι πιθανά. Έχω συμφωνήσει για δανεισμό ενός χρόνου με την Καραμπάγκ. Δυστυχώς όμως είχα έναν τραυματισμό και έμεινα πίσω οπότε μάλλον δεν αποτέλεσα τόσο δυνατή προσθήκη και δεν βοήθησα όσο θα μπορούσα και όσο θα ήθελα. Για το 2018 ελπίζω να μην έχω τραυματισμούς και να μπορώ να είμαι καλά και να αγωνίζομαι.
 

Τελευταία Νέα