Tρομερή κατάθεση ψυχής για Παναθηναϊκό από Σανμαρτεάν! (vid)

Tρομερή κατάθεση ψυχής για Παναθηναϊκό από Σανμαρτεάν! (vid)

Gazzetta team
Tρομερή κατάθεση ψυχής για Παναθηναϊκό από Σανμαρτεάν! (vid)

bet365

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν σε μία μοναδική κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και ότι ήθελε να γυρίσει πίσω στον χρόνο για να διορθώσει τα λάθη του!
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ρουμάνος άσος είχε βάλει τέλος στην καριέρα του που είχε σκαμπανεβάσματα και προβλήματα. Στις 22 Νοεμβρίου, ωστόσο, αποφάσισε να γυρίσει ξανά. Αποδέχθηκε την πρόταση της Βολουντάρι και με δηλώσεις του σε ρουμανικό κανάλι, δήλωσε πως επέστρεψε για να φορέσει ξανά το 2018 τη φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας! Εκτός αυτού όμως ο Σανμαρτεάν έκανε μοναδική κατάθεση ψυχής για τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό.
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίοδο στον Παναθηναϊκό. Τα λάθη που έκανα και τις επιλογές που έκανα εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι είναι οι μοναδικές στιγμές όπου θα ήθελα να γυρίσω πίσω, καθώς ήμουν σε μία ομάδα που αγωνιζόταν στο Champions League και, ίσως, η καριέρα μου ήταν διαφορετική», είπε μεταξύ άλλων.


Sanmartean vrea la nationala in 2018: "Asta e motivatia mea!" Dezvaluirile facute de MAGICIAN: care este marele regret al carierei pe www.sport.ro
 

Τελευταία Νέα