Αινιγματικός ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το μέλλον του στο Ερυθρό Αστέρα

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αινιγματικός ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το μέλλον του στο Ερυθρό Αστέρα

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ερυθρό Αστέρα με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες περί επιστροφής του στην Ελλάδα. Διαβάστε τι δηλώνει ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πετύχει απίθανα πράγματα με τον Ερυθρό Αστέρα στην τρέχουσα περίοδο. Ο σύλλογος του Βελιγραδίου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 9 βαθμούς διαφορά σε σχέση με την Παρτιζάν, μετράει μόλις 8 γκολ παθητικό, ενώ προκρίθηκε στους «32» του Europa League.

Δικαιολογημένα η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιο του 47χρονου προπονητή που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μιλόγεβιτς παρά τις πιέσεις που δέχεται αποφεύγει να ανανεώσει με τον σερβικό Τύπο να αναφέρει πως στο μυαλό του υπάρχει η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό μεγάλου συλλόγου.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου με δηλώσεις του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«Στη δουλειά του προπονητή ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Το συμβόλαιο δεν σημαίνει πολλά πράγματα. Υπάρχουν φορές όπου συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν μπορείς να προβλέψεις».

Ο Μιλόγεβιτς εξήγησε πως όταν προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο δεν είχε στο μυαλό του πως θα εργαζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.

«Στον Πανιώνιο είχα πει πριν από τα πλέι-οφ πως δεν θα επεκτείνω το συμβόλαιο μου και πως θα έφευγα από τον σύλλογο.

Συνέχιζαν να με ρωτούν για αυτό το θέμα κατά την διάρκεια των πλέι-οφ. Σκόπευα να ξεκουραστώ. Έλειπα από το σπίτι μου για δύο χρόνια και ήθελα να επιστρέψω για να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Τελικά ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι σπίτι σου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα