Πέδρο Ενρίκε: «Μέχρι το καλοκαίρι θα παίζω στην Καραμπάχ»

Πέδρο Ενρίκε: «Μέχρι το καλοκαίρι θα παίζω στην Καραμπάχ»

Gazzetta team
Πέδρο Ενρίκε: «Μέχρι το καλοκαίρι θα παίζω στην Καραμπάχ»

bet365

Τέλος στα σενάρια περί επιστροφής του, αυτόν τον Ιανουάριο στον ΠΑΟΚ, έβαλε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε συνέντευξή του στο Αζερμπαϊτζάν.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βόλφσμπουργκ - Λειψία αν ο Τίμο Βέρνερ πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Πέδρο Ενρίκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα azerisport.com υποστήριξε ότι θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Καραμπάχ και δεν τίθεται θέμα επιστροφής του τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής:

Για την πορεία του μέσα στο έτος:

«Νομίζω ότι στέφθηκε με επιτυχία. Έπαιζα τακτικά, σκόραρα με τον ΠΑΟΚ και βοήθησα πρόσφατα την Καραμπάχ στην επίτευξη των στόχων της. Τα παιχνίδια στη διοργάνωση του Champions League ήταν για μένα μια καλή εμπειρία και προσωπικά εκτιμώ ότι αυτός ο χρόνος ήταν καλός».

Για το αν θα παραμείνει στην Καραμπάχ τώρα που αποκλείστηκε από το Champions League:

«Φυσικά, ο παράγοντας Champions League έπαιξε ρόλο για να έρθω εδώ, αλλά δεν θα συνδέσω τα πάντα με αυτό. Μέχρι το καλοκαίρι θα παίζω στην Καραμπάχ και κάτω από το συμβόλαιο που έχω με τον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος θα το δείξει αυτό. Το να παίζεις στο Champions League ενάντια σε μεγάλους συλλόγους είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα».

Για τα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου που τον θέλουν να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ:

«Αυτό είναι το έργο του Τύπου. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί και δραστήριοι δημοσιογράφοι. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό γιατί δεν μου αναφέρθηκε τίποτα επίσημα».

 

Τελευταία Νέα