Συγκινητικό «αντίο» του Ζούλιο Σέζαρ στο ποδόσφαιρο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Συγκινητικό «αντίο» του Ζούλιο Σέζαρ στο ποδόσφαιρο (vid)

bet365

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη Μπενφίκα και ανακοίνωσε το φινάλε δακρύζοντας, στ' αποδυτήρια των «αετών».

Μετς – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μήτρογλου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έριξε τους τίτλους τέλους προτού καν μπει στα μισά της η φετινή αγωνιστική περίοδος, αφού αισθανόταν πλέον ότι το κορμί του δεν μπορεί να του επιτρέψει να συνεχίσει ν' ανταγωνίζεται για τη βασική θέση του τερματοφύλακα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Την περσινή σεζόν είχε ελάχιστες συμμετοχές στη Λισαβόνα, φέτος μηδαμινές και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει το άθλημα.

Η ανακοίνωση για το «αντίο», έγινε στ' αποδυτήρια της Μπενφίκα μπροστά σε όλα τα μέλη της ομάδας, με τον Ζούλιο Σέζαρ να μην καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την αλλαγή σελίδας στη ζωή του...

Στα εφτά χρόνια που παρέμεινε στην Ίντερ από το 2005 έως και το 2012, πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας, τρία Κύπελλα και φυσικά το Champions League του 2010 με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο.

Επί πορτογαλικού εδάφους αναδείχθηκε πρωταθλητής τις τρεις τελευταίες σεζόν και πήρε και το περσινό Κύπελλο, ενώ, με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας πήρε δύο Confederations Cup κι ένα Κόπα Αμέρικα.

 

Τελευταία Νέα