Ινιέστα και Μπουφόν, face to face (vid)

Gazzetta team
Ινιέστα και Μπουφόν, face to face (vid)

bet365

Όταν δυο κορυφαίοι συναντώνται, τότε οι ατάκες τους είναι μαγικές! Ινιέστα και Μπουφόν σε ένα διαφορετικό τετ α τετ με μυθικές απαντήσεις!

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναρωτιέται πότε οι δυο σούπερ σταρ θα αποχωρήσουν από την ενεργό δράση και οι απαντήσεις τους... καλύπτουν «Όσο αντέχει το σώμα μου. Δεν φοβάμαι να αφήσω την ενεργό δράση. Όλα έχουν ένα όριο και ένα τέλος» λέει ο Ινιέστα, με τον Μπουφόν να προσθέτει: «θα αποσυρθώ σίγουρα στο τέλος της φετινής σεζόν. Είμαι ήρεμος. είμαι περίεργος να δω πως θα είναι η ζωή μου από δω και πέρα». Αλήθεια, πως θα ήθελαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι τους; «Ελπίζω να είναι ιδιαίτερο, σίγουρα φορτισμένο συναισθηματικά. Σίγουρα θα είμαι περήφανος για όσα έχω ζήσει στα γήπεδα» είπε ο Ισπανός, με τον γκολκίπερ της Γιούβε να καταλήγει: «Το περιμένω με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, όπως το πρώτο».

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Ινιέστα: «Είναι λίγο νωρίς να σκεφτόμαστε αν θα γίνω προπονητής, τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή δεν τον έχω εξετάσει ποτέ. Θα μου άρεσε αν ένα από τα παιδιά μου γίνει ποδοσφαιριστής. Οσο για τα είδωλα του αρχηγού της Μπαρτσελόνα «Τα είδωλά μου ήταν ο Γκουαρντιόλα και ο Λάουντρουπ. Συμβουλεύω τους νέους παίκτες να είναι εργατικοί, ταπεινοί και να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους».

«Δε σκέφτηκα ποτέ να γίνω προπονητής. Μόνο αν αισθανόμουν έτοιμος θα ήθελα να γίνω τεχνικός διευθυντής» είπε ο Τζίτζι και συνέχισε για τη συμβουλή που θα έδινε στο παιδί του και όχι μόνο «Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ένα από τα παιδιά μου ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής: ο αθλητισμός είναι ένα γυμναστήριο ζωής, μακριά από πειρασμούς. Θα του πω να διασκεδάζει, να κοιτάζει το ποδόσφαιρο με πάθος και σοβαρότητα, προσπαθώντας να καταλάβει σύντομα αν αυτό του ταιριάζει».

Ο Μπουφόν δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ν’ Κονό του Καμερούν. Αλλωστε, μέχρι τα 12 του χρόνια ήταν μέσος. «Ο πατέρας μου είπε πως κόπηκα από αυτή τη θέση, γιατί ήμουν γεννημένος γκολκίπερ. Μου άρεσαν οι Τζένγκα, Τακόνι, Περούτσι, Τόλντο και Μαρκετζιάνι».

 

Τελευταία Νέα