Γερμανία - Γαλλία 2-2

Gazzetta team
Γερμανία - Γαλλία 2-2

bet365

Με γκολ του Σιντλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Γερμανία ισοφάρισε την Γαλλία (2-2) σε ένα χορταστικό φιλικό που διεξήχθη στην Κολωνία.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Γιόαχιμ Λεβ αυτή τη φορά προτίμησε το 4-2-3-1 και οι παίκτες του μπήκαν δυνατά, με τον Οζίλ να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 3’, που έμελλε να είναι και η μοναδική της προκροπής για τα πάντσερ στο πρώτο μέρος. Οι τρικολόρ ήταν καλύτεροι και έφτασαν στο γκολ που δικαιούνταν στο 33’ με τον Λακαζέτ.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Βέρνερ έκανε το 1-1 στο 56’, όμως και πάλι οι παίκτες του Λεβ δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το μομέντουν για την ανατροπή. Στο 70’ ο Κρόος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, πριν ο Λακαζέτ κάνει το 1-2 δευτερόλεπτα αργότερα! Η νίκη για την Γαλλία, όμως, δεν έμελλε να έρθει, με τον Στιντλ να κάνει το τελικό 2-2 στο 3’ των καθυστερήσεων.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Τραπ, Πλάτενχαρτ, Ζίλε, Χούμελς (46’ Ρούντιγκερ), Τσαν (83’ Στιντλ), Κεντίρα (75’ Ρούντι), Κρόος, Οζίλ, Ντράξλερ, Γκουντογκάν (65’ Γκέτσε), Βέρνερ (85’ Βάγκνερ)

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Ζαλέ (64’ Παβάρ), Βαράν, Ουμτιτί, Ντιν (82’ Κουρζάβα), Ραμπιό, Ματουιντί (64’ Ενζονζί), Μαρσιάλ, Μπαπέ, Λακαζέτ (76’ Γκριζμάν)

 

Τελευταία Νέα