Ο Μπενζεμά ξεσπά κατά του Ντεσάν...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μπενζεμά ξεσπά κατά του Ντεσάν...

bet365

Για άνθρωπο που του γύρισε την πλάτη και που δίνει βαρύτητα στην άποψη του κόσμου περισσότερο και από το δικό του κριτήριο για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, έκανε λόγο ο Καρίμ Μπενζεμά μιλώντας για τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της μη συμμετοχής του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του από την υπόθεση με τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά, όπου και βρέθηκε εμπλεκόμενος ο διεθνής άσος της «βασίλισσας».

«Ασφαλώς και θα παίξω στην εθνική αν μου ζητηθεί. Δεν με απασχολεί αν θα είναι ο Ντεσάν ή κάποιος άλλος στον πάγκο.

Δεν έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά πιστεύω πως όσο εκείνος παραμένει στον πάγκο, δεν έχω καμία ελπίδα. Αυτό, διότι ξεχνάει πόσα μπορώ να δώσω και δεν το υπολογίζει. Μάλλον βρίσκεται υπό πίεση λόγω της άποψης που εκφράζει πλέον ο κόσμος μετά τα όσα συνέβησαν με τον Βαλμπουενά.

Όταν έμεινα εκτός αποστολής για το Euro του 2016, τηλεφώνησα στον κόουτς, όμως δεν μου έδωσε κάποια πειστική εξήγηση για τον αποκλεισμό μου. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σέβομαι και εκείνος μου έχει δείξει σεβασμό από την πλευρά του, όμως μου γύρισε την πλάτη από κάποιο σημείο και μετά.

Είναι λογικό να με “πονάει” αυτό. Εγώ δηλώνω ότι όποτε θέλει, μπορούμε να τα πούμε κατ' ιδίαν και να με ακούσει...» είπε ο Μπενζεμά σε συνέντευξή του στο Canal+.

 

Τελευταία Νέα