Έτσι «έχασε» η Γιουνάιτεντ τον Κλοπ...

Κώστας Ζάλιαρης
Έτσι «έχασε» η Γιουνάιτεντ τον Κλοπ...

bet365

Ήταν Απρίλης του 2014 όταν το σενάριο της πιθανής ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Γιούργκεν Κλοπ «έπαιζε» πιο πολύ από ποτέ. Μια ατάκα του, τότε εκτελεστικού διευθυντή, της αγγλικής ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, τα «χάλασε» όλα...

Όπως αποκαλύπτεται σε νέο βιβλίο που κυκλοφορεί με άγνωστες πτυχές της καριέρας του νυν προπονητή της Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πάρει την απόφασή της από τις αρχές του Απρίλη του 2014 ώστε να αντικαταστήσουν τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ελλάδα – Κροατία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ραντεβού του Κλοπ με τον Γούντγουορντ υπήρξε ώστε να συζητήσουν οι δύο άνδρες το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο «Ολντ Τράφορντ». Αυτό που άκουσε, όμως, ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, μάλλον τον... έσπρωξε προς την παραμονή του στο «Signal Iduna Park» κι όχι στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να βρεθεί στο «τιμόνι» της Γιουνάιτεντ.

«Είναι η ... Disneyland των μεγάλων! Εκεί όπου τα όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά και το θέαμα είναι εντυπωσιακό» είπε ο Γούντγουορντ στον Κλοπ, με τον τελευταίο να θεωρεί τα λόγια του κάπως... παιδιάστικα και όχι τέτοια που θα μπορούσαν να τον τραβήξουν προς το Μάντσεστερ...

 

Τελευταία Νέα