Ο Ολαϊτάν ξαναβρίσκει τον εαυτό του στη Γεωργία!

Ο Ολαϊτάν ξαναβρίσκει τον εαυτό του στη Γεωργία!

bet365

Ο Μάικλ Ολαϊτάν από τον περασμένο Αύγουστο αγωνίζεται στη Γεωργία με τον Νιγηριανό με αργά αλλά σταθερά βήματα να βρίσκει και πάλι τον καλό εαυτό του στην Σαμτρέντια.

Η καριέρα του Μάικ Ολαϊτάν τα τελευταία χρόνια πήρε την κατιούσα με τον Νιγηριανό επιθετικό να φτάνει μέχρι την Γεωργία προκειμένου να βρει τον ρυθμό του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού την σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Τβέντε και Κόρτραϊκ αντιστοίχως, ενώ την περυσινή σεζόν κατέγραψε μόλις έξι συμμετοχές στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου με τον Πανιώνιο.

Ο Ολαϊτάν τον περασμένο Φεβρουάριο έλυσε το συμβόλαιο του και χρειάστηκε να περιμένει έξι μήνες μέχρι να βρει το επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στις 23 Αυγούστου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Σαμτρέντια από την Γεωργία. Πρόκειται για την περυσινή πρωταθλήτρια της χώρας, η οποία τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Ντινάμο Τιφλίδας και Τορπέντο Κουτάισι.

Ο Νιγηριανός έχει μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα της Σαμτρέντια στα τελευταία ματς καταγράφοντας οχτώ συμμετοχές και δύο γκολ.

Όπως αναφέρουν οι Γεωργιανοί μπορεί να μην έχει πιάσει τα στάνταρ τα οποία προσδοκούσαν ωστόσο βελτιώνεται συνεχώς και αποτελεί μια πολύτιμη λύση στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας του συνεισφέροντας στα θετικά αποτελέσματα της Σαμτρέντια.

 

Τελευταία Νέα