Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν θα προπονήσει μια μέρα στην Ιταλία»!

Gazzetta team
Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν θα προπονήσει μια μέρα στην Ιταλία»!

bet365

Σίγουρος ότι ο γιος του, Ραζβάν, θα φτάσει να προπονήσει μια μέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα εμφανίζεται ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Ιταλίας.

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ στους αγώνες της SERIE A με live στοίχημα από το κινητό (21+)

Ο Ρουμάνος τεχνικός με αφορμή την πιθανή μεταγραφή του Εμρέ Μορ από τη Θέλτα στην Ιντερ μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γιό του, Ραζβάν, που σήμερα προπονεί τον ΠΑΟΚ, «αλλά μια μέρα θα προπονήσει στην Ιταλία», όπως είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς Λουτσέσκου.

«Μια μέρα θα προπονήσει στην Ιταλία, είμαι σίγουρος. Γνωρίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο και έχει παίξει στην Ιταλία. Είναι εκπαιδευμένος προπονητής. Την περσινή σεζόν ήταν κοντά στην Κροτόνε αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Ο Ραζβάν θα προπονήσει στην Ιταλία, είναι καλός και έχει ταλέντο», τόνισε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που ρωτήθηκε για τις ομοιότητες με το γιο του.

«Είμαστε διαφορετικοί, εγώ πιστεύω περισσότερο στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Ραζβάν είναι πιο ισορροπημένος. Μπορεί να έχει μεγαλώσει δίπλα μου, πολλά χρόνια ήμασταν μαζί, αλλά έχει την δική του ταυτότητα. Είναι πιο μοντέρνος».

 

Τελευταία Νέα