Χαρίσης: «Στο μάτι» ευρωπαϊκών συλλόγων

Χαρίσης: «Στο μάτι» ευρωπαϊκών συλλόγων

Χαρίσης: «Στο μάτι» ευρωπαϊκών συλλόγων

bet365

«Απεσταλμένοι» ευρωπαϊκών ομάδων βρέθηκαν πρόσφατα στο Βέλγιο και παρακολούθησαν από κοντά τον Ελληνα μέσο, ο οποίος τα πάει καλά παίζοντας, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στη Σιντ Τρούιντεν.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις των τριών Ελλήνων (Χαρίσης, Κίτσιου, Γούτας) με τη φανέλα της βελγικής ομάδας, που έχει έναν 37χρονο φιλόδοξο προπονητή, τον Γιόνας ντε Ρόεκ και φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μίλαν – Γιουβέντους με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Σ’ ότι αφορά τον Χάρη Χαρίση, ομάδες από τη Γερμανία (η μία είναι η Χέρτα) και από την Αγγλία (που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ) έχουν στείλει ανθρώπους στο Βέλγιο για να δουν από κοντά τον 22χρονο χαφ, που έχει βρει τον εαυτό του και έως τώρα κάνει μια γεμάτη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ για τον Ελληνα μέσο (μετράει 12 συμμετοχές και 2 ασίστ), έχει βάλει ρήτρα 1.500.000 ευρώ και ένα ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του.

 

Τελευταία Νέα