Πούκι: «Δεν επηρεάστηκα από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Πούκι: «Δεν επηρεάστηκα από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Τέεμου Πούκι χρειάστηκε να περιμένει τρεις μήνες για να ξαναβρεί δίχτυα με τη φανέλα της Μπρόντμπι, ωστόσο όπως εξήγησε ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην «αφλογιστία» του.

Λα Κορούνια – Χιρόνα με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Φινλανδός επιθετικός, ο οποίος βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό παρέμεινε εν τέλει στην Μπρόντμπι χάνοντας όμως το ένστικτο του σκόρερ.

Ο Πούκι σκόραρε για τελευταία φορά στις 23 Ιουλίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ και έκτοτε παρέμεινε στα ρηχά. Τελικά έπειτα από τρεις μήνες έβαλε τέλος στην κακοδαιμονία του βρίσκοντας δίχτυα στο ματς με την Χέλσινγκερ όπου σημείωσε το νικητήριο τέρμα (0-1).

Ο 27χρονος άσος μετά το ματς ρωτήθηκε από Δανούς δημοσιογράφους για την «αφλογιστία» και για το αν το σίριαλ με τον Παναθηναϊκό επηρέασε την απόδοση του.

«Όχι, δεν ήταν αυτό το πράγμα στο μυαλό μου. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έκανα τόσο καιρό να σκοράρω. Ίσως να ήμουν άτυχος, ίσως κάποιες φορές να ήμουν αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, αλλά δεν ήταν ότι έκανα κακές εμφανίσεις. Πίστευα πως κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ και να που ήρθε», δήλωσε ο Πούκι.

 

Τελευταία Νέα