Χαμός στη Γκενκ με τα... βραχιολάκια παρακολούθησης!

Χαμός στη Γκενκ με τα... βραχιολάκια παρακολούθησης!

Χαμός στη Γκενκ με τα... βραχιολάκια παρακολούθησης!

Ηλεκτρονικά βραχιολάκια τα οποία καταγράφουν κάθε δραστηριότητά τους για ολόκληρο το 24ωρο, υποχρεώθηκαν να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της Γκενκ!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Εβερτον – Λυών με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα «HLN», οι ιθύνοντες τον βελγικό σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται και ο Νίκος Καρέλης, γνωρίζουν πλέον τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Θέλουν να ξέρουν πότε τρώμε, πότε κοιμόμαστε, ακόμα και πότε... κάνουμε σεξ» φέρονται να δηλώνουν οι έντονα ενοχλημένοι παίκτες της Γκενκ, που μάλιστα ισχυρίζονται ότι «βραχιολάκια τέτοιους είδους φορούν στη φυλακή, εμείς δεν είμαστε φυλακισμένοι, αλλά μας κάνουν να αισθανόμαστε έτσι»!

Αυτή η κίνηση της διοίκηση της ομάδας, που θέλει να ελέγχει τις ώρες ύπνου και τη διατροφή των παικτών για την καλύτερη δυνατή εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις...

Οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται δυσαρεστημένοι και σκέφτονται τις κινήσεις τους αναφορικά με τον τρόπο που θα κάνουν απόλυτα κατανοητή την αντίθεσή τους με το μέτρο που εφαρμόστηκε. 

Best of internet