Ο ρόλος των Μπεμπέτο και Λουτσιάνο Μότζι στην Παρτιζάνι Τιράνων!

Ο ρόλος των Μπεμπέτο και Λουτσιάνο Μότζι στην Παρτιζάνι Τιράνων!

bet365

Ο σπουδαίος Μπεμπέτο, ο αμφιλεγόμενος Λουτσιάνο Μότζι και ο πρώην Γιουβεντίνος, Μαρκ Ιουλιάνο βρίσκονται στην Αλβανία για να ανεβάσουν επίπεδο την Παρτιζάνι Τιράνων. Ο ρόλος του προέδρου Γκαζ Ντέμι.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

O στιγματισμένος από την συμμετοχή του στο σκάνδαλο Calciopoli, Λουτσιάνο Μότζι στα 80 του εργάζεται στην Παρτιζάνι Τιράνων αποτελώντας τον άμεσο σύμβουλο του προέδρου Γκαζ Ντέμι.

«Ο στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ή ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να περάσει από τα προκριματικά. Ελπίζω να τα καταφέρει», έλεγε πριν από μερικούς μήνες ο βετεράνος Ιταλός παράγοντας.

Έπειτα από εισήγηση του Μότζι ένας ακόμη Ιταλός ανέλαβε καίριο πόστο στην αλβανική ομάδα. Πρόκειται για τον Μαρκ Ιουλιάνο, ο οποίος εδώ και μια πενταετία πραγματοποιεί καριέρα προπονητή.

Δεν είναι όμως ο μόνος. Ο τρίτος... σωματοφύλακας της Παρτιζάνι Τιράνων είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο «θρυλικός» Βραζιλιάνος Μπεμπέτο αποφάσισε να συνεργαστεί με τον αλβανικό σύλλογο με τον πρόεδρο Γκαζ Ντέμι να καλωσορίζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή με τη «Σελεσάο» το 1994.

«Υπάρχει μεταξύ μας φιλία και θέλαμε να συνεργαστούμε. Πρόκειται για μια νέα εμπειρία για τον σύλλογο, καθώς στο παρελθόν δεν είχαμε επαφές με τη Λατινή Αμερική», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» των «κόκκινων» αποκαλύπτοντας πως ο Μπεμπέτο έφερε στην Παρτιζάνι και ένα ταλέντο από την Βραζιλία.

«Θα έχω τον ρόλο του συμβούλου του προέδρου. Πρόκειται για έναν τζέντλεμαν που έχει μεγάλο όραμα στο ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε τα πάντα όταν είχε έρθει στη Βραζιλία.

Όταν αγωνιζόμουν στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μας έλειπαν οι ακαδημίες. Είναι κάτι που εισηγήθηκα στον πρόεδρο. Δεν έχει νόημα να φτιάξεις μια ομάδα τώρα εάν δεν έχεις την βάση για το μέλλον. Ακόμη και όταν έπαιζα στη Φλαμένγκο είχα πει το ίδιο πράγμα στον πρόεδρο της», δήλωσε ο Μπεμπέτο στα Τίρανα όπου παρέθεσε συνέντευξη Τύπου προσθέτοντας:

«Το σημαντικό δεν είναι να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, αλλά να φτιάξεις μια ακαδημία. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ η Αλβανία. Πιστεύω θα πάμε μπροστά. Θα είμαι πάντα στη διάθεση του προέδρου Ντέμι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρτιζάνι Τιράνων παρά τις διεθνείς ενισχύσεις ξεκίνησε νωθρά στο πρωτάθλημα Αλβανίας έχοντας σημειώσει μόλις μια νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-2-2). Είναι χαρακτηριστικό πως βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας γεγονός που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα