Τζέραρντ: Απόλυτη επίδραση στην ευρωπαϊκή παρουσία της Ρέιντζερς

Τζέραρντ: Απόλυτη επίδραση στην ευρωπαϊκή παρουσία της Ρέιντζερς

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: Απόλυτη επίδραση στην ευρωπαϊκή παρουσία της Ρέιντζερς

bet365

Η Ρέιντζερς εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «32» του Europa League μετά και το 1-1 απέναντι στη Γιούνγκ Μπόις, θα παίξει ξανά σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από 2011! Συνεχίζεται η πρόοδος του κλαμπ υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ...

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πέρυσι, οι... ταλαιπωρημένοι «διαμαρτυρόμενοι» επέστρεψαν στις ευρωπαϊκής διοργανώσεις έπειτα από περίπου μια δεκαετία απουσίας από τα τουρνουά της UEFA.

Φέτος, γίνεται το επόμενο βήμα με τη συνέχιση της πορείας της ομάδας στο Europa League και το νέο έτος, αφού εξασφαλίστηκε η παρουσία στην επόμενη φάση.

Το 1-1 με τη Γιούνγκ Μπόις έβαλε τη Ρέιντζερς στην κλήρωση για την νοκ-άουτ φάση του θεσμού και είναι η πρώτη φορά έπειτα από το 2011 που η ομάδα της Γλασκώβης θα συμμετέχει σε τέτοιο σημείο σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά από το 2011!

Την ίδια στιγμή, ο Στίβεν Τζέραρντ ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Και πως να τον αφήσουν να φύγει με τέτοια επιτυχία από τα πρώτα του βήματα στην προπονητική;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα