Ολυμπιακός: Oι 16 πιθανοί αντίπαλοί του στο Europa League

Ολυμπιακός: Oι 16 πιθανοί αντίπαλοί του στο Europa League

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Oι 16 πιθανοί αντίπαλοί του στο Europa League

bet365

Ο Ολυμπιακός έχοντας πάρει το εισιτήριο για το Europa League θα έχει υποψήφιους αντιπάλους και από το Champions League και από το Europa. Ποιοι είναι οι 16 πιθανοί αντίπαλοί του.
Στον δρόμο των «ερυθρολεύκων» (θα μπουν ως ανίσχυροι στην κληρωτίδα) από το γκρουπ των 16 ισχυρών, είναι πολύ πιθανό να προκύψει και ως αντίπαλος και μια εκ των τεσσάρων «καλύτερων τρίτων» που τερμάτισαν στους ομίλους του Champions League. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία εκ των Aγιαξ (3ος πίσω Βαλένθια και Τσέλσι), Σάλτσμπουργκ (3η πίσω από Λίβερπουλ και Νάπολι), Ίντερ (3η πίσω από Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ) και Μπενφίκα (3η πίσω από Λειψία και Λυών).
Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι υποψήφιοι αντίπαλοι που προκύπτουν από το Europa League. Τα παιχνίδια της επόμενης φάσης θα είναι 20 και 27 Φλεβάρη και η αμέσως επόμενη κλήρωση στις 28 του συγκεκριμένου μήνα. Ειδικότερα οι πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών ενόψει της κλήρωσης της 16ης Δεκεμβρίου (13.00 έναρξη κλήρωσης Champions League με τηλεοπτική κάλυψη από COSMOTE SPORTS TV 1 και έναρξη για Europa στις 14.00):
Άγιαξ
Σάλτσμπουργκ
Ίντερ
Μπενφίκα
Σεβίλλη
Μάλμε
Βασιλεία
Λίντσερ
Σέλτικ
Άρσεναλ
Εσπανιόλ
Γιουνάιτεντ
Μπράγκα
Γάνδη
Μπασακσεχίρ
Πόρτο
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι από το Champions League:
5ος όμιλος: Σάλτσμπουργκ
6ος: Ίντερ
7ος: Μπενφίκα
8ος: Άγιαξ
Υποψήφιοι από το Europa:
1ος όμιλος: Σεβίλλη
2ος: Μάλμε
3ος: Βασιλεία
4ος: Λίντσερ
5ος: Σέλτικ
6ος: Άρσεναλ
7ος: Πόρτο
8ος: Εσπανιόλ
9ος: Γάνδη
10ος: Μπασακσεχίρ
11ος: Μπράγκα
12ος: Γιουνάιτεντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα