Γκιμαράες - Άρσεναλ 1-1: Εχασε το απόλυτο στις καθυστερήσεις! (vid)

Γκιμαράες - Άρσεναλ 1-1: Εχασε το απόλυτο στις καθυστερήσεις! (vid)

Gazzetta team
Γκιμαράες - Άρσεναλ 1-1: Εχασε το απόλυτο στις καθυστερήσεις! (vid)

bet365

Η Γκιμαράες ισοφάρισε 1-1 την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις και οι Λονδρέζοι έχασαν το απόλυτο νικών που είχαν στον 6ο όμιλο!

Η Γκιμαράες έβαλε φρένο στο απόλυτο νικών της Άρσεναλ, αφού με γκολ στις καθυστερήσεις απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1. Οι Λονδρέζοι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, μιας και βρίσκονται στην 1η θέση, ενώ για τους Πορτογάλους ήταν ο πρώτος βαθμός. Οι Πορτογάλοι ήταν πιο επικίνδυνοι στο α' μέρος και είχαν δοκάρι με τον Πέπε! Οι Λονδρέζοι ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη και στο 81' με κεφαλιά του Μουστάφι άνοιξαν το σκορ. Ωστόσο, η Γκιμαράες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Ντουάρτε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν δοκάρι στη συνέχεια όταν από το σουτ του Ντουάρτε η μπάλα βρήκε στον Μουστάφι. Μάλιστα, πριν το τελευταίο σφύριγμα το σουτ του Ροσίνα πέρασε μόλις άουτ.

Γκιμαράες: Ντούγκλας, Βενάνσιο, Σοάρες, Ταπσόντα, Εβαντζελίστα (82' Μπονατίνι), Γκαρσία, Εντουαρντς, Αγκου, Πέπε (61' Ρόχα), Ντάβιντσον (68' Ροσίνα), Ντουάρτε

Άρσεναλ: Μαρτίνεθ, Τιέρνι, Παπασταθόπουλο, Θεμπάγιο (54' Γκεντουζί), Νάιλς, Χόλντινγκ, Πεπέ, Μουστάφι, Γουίλοκ (78' Τορέιρα), Μαρινέλι, Σάκα (65' Λακαζέτ)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα