Κωστένογλου: «Θα φτιάξουν τα πράγματα»

Κωστένογλου: «Θα φτιάξουν τα πράγματα»

Gazzetta team
Κωστένογλου: «Θα φτιάξουν τα πράγματα»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε στην κούραση που κατέβαλε την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Τράμπζονσπορ, προσθέτοντας όμως ότι όλα θα φτιάξουν.

Η Ενωση έκανε υπερπροσπάθεια στην Τραπεζούντα για να ανατρέψει το 1-3 του ΟΑΚΑ αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ήταν φανερό ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο δε δούλεψε τελικά ούτε στη φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

«Πιστεύαμε στο θαύμα και γι' αυτό το αγγίξαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την δυνατότητα για ένα γρήγορο γκολ, δυστυχώς μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και η αντίπαλος αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία», είπε στην κάμερα της Cosamote Tv ο Κωστένογλου και πρόσθεσε: «Έχουμε παίκτες με αξία. Έχουμε ποιότητα. Υπάρχουν ορισμένα εσωτερικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Το παιχνίδι με το Αστέρα θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά την σημερινή καταπόνηση. Αν ξεπεράσουμε τον σκόπελο αυτό, μετά υπάρχει διακοπή και θα έχουμε χρόνο. Τα πράγματα θα φτιάξουν».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα