Εσίτι: «Πικραθήκαμε, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Εσίτι: «Πικραθήκαμε, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Gazzetta team
Εσίτι: «Πικραθήκαμε, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

bet365

Ο Άντερσον Εσίτι χαρακτήρισε «πικρό» τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να διαπιστώσει τα λάθη της και να τα διορθώσει.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο Νιγηριανός μέσος στάθηκε στα λάθη και στο πρώτο παιχνίδι, που κόστισε την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό παρά τη νίκη: «Ο αποκλεισμός μου αφήνει πίκρα συναισθήματα, γιατί η ομάδα άξιζε να περάσει. Από εδώ και πέρα έχουμε μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις και θα πρέπει να εστιάσουμε εκεί. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ, και η ομάδα τους ήρθε εδώ παίζοντας καθαρά αμυντικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για το αν χάθηκε η πρόκριση στην Μπρατισλάβα: «Ναι, προφανώς, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση σήμερα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί σε όλα τα παιχνίδια γκολ: «Ορισμένες φορές φταίει η τύχη και άλλες φορές επικρατεί σύγχυση στην άμυνα».

Για την φυσική του κατάσταση: «Αισθάνομαι πολύ καλά, ανεβαίνει η ψυχολογία μου συνεχώς από τη στιγμή που παίρνω φανέλα βασικού, δέθηκα πολύ με την ομάδα, και μέρα με την μέρα θα γίνομαι ακόμα καλύτερος».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα