Αυγουστή: «Να διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητες που έχουμε»

Gazzetta team
Αυγουστή: «Να διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητες που έχουμε»

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Σωφρονής Αυγουστή μιλώντας για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν μετά την ήττα με 3-0 στην Ολλανδία τόνισε πως οι Κύπριοι θα διεκδικήσουν τις λίγες πιθανότητες που έχουν.

Αναλυτικά ο Αυγουστή μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα μετά το δύσκολο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα οι πιθανότητες είναι λίγες όμως επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουμε να τις διεκδικήσουμε. Η εικόνα του πρώτου αγώνα δεν αντικατοπτρίζει το σκορ που φέραμε. Εύχομαι είναι να έχουμε και εμείς 100% στις τελικές προσπάθειες. Ότι και να γίνει είμαι περήφανος για τους παίκτες. Στόχος ήταν να φτάσουμε τα προκριματικά και τα καταφέραμε. Τώρα βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε χαρούμενοι και περήφανοι με όσα κάναμε. Αν έρθει κάτι, θα μας κάνει όχι χαρούμενους και περήφανους αλλά ένα θαύμα που θα δώσουν οι παίκτες γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο. Αυτοί οι παίκτες τον κοίταξαν στα μάτια αλλά χρειάζεσαι και την τύχη μαζί σου. Εύχομαι αύριο να την έχουμε και να κάνουμε τον κόσμο που θα έρθει να νιώσει περήφανος».

Για το αν θα έχει αλλαγές αφού ξεκινά κυνηγώντας το 3-0: «Ένα πράγμα που κάνω πάντα στις προπονήσεις είναι να ξέρουν πάντα οι παίκτες το πλάνο. Κάποια πρόσωπα θα αλλάξουνε αλλά είναι συλλογική η προσπάθεια για να νιώσουν περήφανοι για όσα έδωσαν και να δούμε που θα βγει το 90λεπτο».

Για το πλασματικό σκορ του πρώτου αγώνα, πλήρωσαν τα λάθη στο έπακρο: «Όταν μετά τον αγώνα έβλεπες απογοήτευση στα αποδυτήρια… αν μας έλεγαν πριν ότι θα δεχτούμε 3 τελικές θα ήμασταν ευχαριστημένοι, όμως επειδή ο αντίπαλος και στις 3 προσπάθειες σκόραρε και μας έκανε το έργο πολύ δύσκολο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα