ΑΕΚ: Προπόνηση στην Τραπεζούντα (vids)

ΑΕΚ: Προπόνηση στην Τραπεζούντα (vids)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Προπόνηση στην Τραπεζούντα (vids)

bet365

Με την προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς της Πέμπτης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την Τράμπζονσπορ η Ενωση.

Στην Ενωση κανείς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του -δεν υπάρχει λόγος άλλωστε- και ξέρουν πολύ καλά ότι για να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League θα χρειαστεί ένα θαύμα. Αγνωστο αν γίνονται ακόμη στο ποδόσφαιρο, μάλλον όχι, αλλά το κλίμα στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων είναι καλό. Σίγουρα καλύτερο, δηλαδή, από ό,τι μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, όταν ο Μιγκέλ Καρντόσο ήταν ακόμη στον πάγκο. Τώρα, εν αναμονή του διαδόχου του Πορτογάλου, είναι ο Νίκος Κωστένογλου αυτός που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ, στο γήπεδο της οποίας έγινε η προπόνηση της Τετάρτης, υπό το βλέμμα φυσικά και του Ιλια Ιβιτς. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης είναι συνεχώς κοντά στους παίκτες και γενικά το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι αυτό που είπε και ο Μιχάλης Μπακάκης στη συνέντευξη Τύπου: «Θα δώσουμε τα πάντα, θα βγάλουμε τον εγωισμό και την ψυχή μας στο γήπεδο για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα