Η ρεβάνς και η κουβέντα για το PAOK TV

Η ρεβάνς και η κουβέντα για το PAOK TV

Η ρεβάνς και η κουβέντα για το PAOK TV

bet365

Η κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι του «Δικεφάλου», με την απόφαση των «ασπρόμαυρων» να αποτελεί θέμα συζήτησης και στις δύο ομάδες.

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε το PAOK TV στην συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν πριν από την τελευταία προπόνηση των Σλοβάκων στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ έκρινε και αποφάσισε να μην πουλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αυριανής αναμέτρησης σε κάποιο κανάλι της Σλοβακίας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μεμονωμένες συνδρομές για τη ρεβάνς της Τούμπας να ανέρχονται σε 5.000 πολλές εξ αυτών από τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Η διοίκηση της Σλόβαν εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες εγγραφής για τους φίλους της, ενώ στην συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας, Τόμας Σχέγκερλ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που έγινε προς τον προπονητή, Γιαν Κόζακ, υποστήριξε ότι: «η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να δώσει τα δικαιώματα στην τηλεόραση της Σλοβακίας. Θα μεταδοθεί με pay per view, στην τιμή των 5 ευρώ. Ελπίζω αυτή η απόφαση να μην επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας».

Σ’ ότι αφορά το πακέτο των δύο αγώνων (Σλόβαν – Πανιώνιος) οι πωλήσεις, αντί 7,99 ευρώ, ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες στις 15.000 και όσο πλησιάζουμε προς την σέντρα ο αριθμός θα αυξάνεται. Αυτό που δείχνουν οι έως τώρα συνδρομές για τα δύο παιχνίδια είναι πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός όσων παρακολούθησαν και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό, αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνδρομή τους και για αυτά τα δύο που ακολουθούν την Πέμπτη και την Κυριακή, θέλοντας να στηρίξουν το όλο εγχείρημα και να δημιουργήσουν μια ισχυρή και μεγάλη σε νούμερο «βάση» συνδρομητών.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα