Κόζακ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί»

Κόζακ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί»

Κόζακ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί»

bet365

Ο προπονητής της Σλόβαν επιμένει να χρίζει ως φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League τον ΠΑΟΚ. «Είμαστε έτοιμοι και έχουμε ξεκάθαρο το πλάνο στο μυαλό μας», είπε.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν από την τελευταία προπόνηση της Σλόβαν στο γήπεδο της Τούμπας, ο Γιαν Κόζακ, που ως παίκτης της ΑΕΛ έχει αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ, έχρισε τους πρωταθλητές Ελλάδας φαβορί για την πρόκριση. «Πριν το πρώτο ματς τα προγνωστικά ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ και παραμένουν έτσι», σχολίασε.

Αναλυτικά, ο Σλοβάκος προπονητής της Σλόβαν είπε:

Για τις εμπειρίες που έχει από την Τούμπα: "Η κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν καλή όσο ερχόμουν εδώ. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό. Είμαστε έτοιμοι».

Για το πλάνο του και την απουσία του Λιούμπισιτς: «Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Η ομάδα θα στηθεί ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Έχω κάποιες ιδέες για το ποιος θα παίξει αλλά δεν θα πω κάτι παραπάνω τώρα. Ελπίζω ότι θα βγει το σχέδιο μας».

Για τον Τσάβριτς: «Θα δούμε στη σημερινή προπόνηση αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί και αν θα παίξει κάποια λεπτά».

Για το η Σλόβαν έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση: «Πριν το πρώτο ματς τα προγνωστικά ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ και παραμένουν έτσι. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το ποιος θα περάσει στους ομίλους».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έπαιξαν ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και κέρδισαν. Τον είδαμε και κόντρα στον Άγιαξ. Φάνηκε η ποιότητα που έχει και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αυριανό παιχνίδι και πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: "Αύριο θα είναι μια χαλαρή μέρα και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε ήρεμα για το παιχνίδι. Το παιχνίδι στην έδρα μας το κερδίσαμε και δεν ήταν τυχαίο. Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρήσει κάθε λάθος μας, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Για το γεγονός ότι η Σλόβαν έχει έως τώρα καλύτερα αποτελέσματα μακριά από την έδρα της: «Ευχόμαστε αυτό να συμβεί και αύριο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Είπαμε, πρέπει να είμαστε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα