Πλήρωσε ακριβά η… εισβολέας στο Σλόβαν - ΠΑΟΚ

Πλήρωσε ακριβά η… εισβολέας στο Σλόβαν - ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πλήρωσε ακριβά η… εισβολέας στο Σλόβαν - ΠΑΟΚ

bet365

Βαριά ήταν η καμπάνα για την εισβολέα στον αγωνιστικό χώρο του «Tehelne Pole» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa League.

Η μόδα της εισβολής στους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να φέρνει μια εφήμερη δόξα, όμως φέρνει και προβλήματα κάτι το οποίο το αντιλήφθηκε πολύ καλά η Σαμάνθα – Σαρλότ Πρακάροβα, μετά την απόφαση της να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Tehelne Pole» και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση Σλόβαν - ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά την εισβολή οι άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου την παρέδωσαν στην σλοβάκικη αστυνομία, και παρέα με τους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε προφυλακισμένη μέχρι τη Δευτέρα.

Η νεαρή αθλήτρια της ομάδας χόκεϊ της Σλόβαν δικάστηκε με την κατηγορία του χουλιγκανισμού και τιμωρήθηκε με 800 ευρώ, δύο χρόνια απαγόρευσης εισόδου σε παρόμοια γεγονότα, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και την εργασία της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα