ΠΑΟΚ: Το «αλάνι» αποθεώνει Βιεϊρίνια και θυμάται την Πόλη (pic)

ΠΑΟΚ: Το «αλάνι» αποθεώνει Βιεϊρίνια και θυμάται την Πόλη (pic)

ΠΑΟΚ: Το «αλάνι» αποθεώνει Βιεϊρίνια και θυμάται την Πόλη (pic)

bet365

O Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν ο ήρωας της «Άλωσης της Πόλης» από τον ΠΑΟΚ και θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στο ιστορικό ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ίντερ - Λέτσε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Σαν σήμερα πριν από εννιά χρόνια, στις 26 Αυγούστου του 2010, ο ΠΑΟΚ έπαιρνε την πρόκριση, στην πιο «βαριά» ευρωπαϊκή νύχτα της ιστορίας του, για τους ομίλους του Europa League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Για πολλούς λόγους εκείνο το ματς έχει στιγματίσει τη νέα εποχή του «Δικεφάλου», που πάντα θα θυμάται την Πόλη (του)…

Κι αυτός που δεν ξεχνάει αυτή την ημέρα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε στην παράταση έστειλε την ομάδα στους ομίλους του Europa League και χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες στα ουράνια.

Το «αλάνι» θυμήθηκε εκείνη τη βραδιά και το γκολ, αποθεώνοντας τον Αντρέ Βιεϊρίνια για την ασίστ που του έδωσε πριν ο Βόσνιος μπει στη μεγάλη περιοχή και «εκτελέσει» τον τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε, Βολκάν.

«Δεν ήξερα καν ότι ο Βιεϊρίνια ήταν ο πιο μικρόσωμος μέσα στο γήπεδο, είναι όμως ένας αετός, ακόμη και αν του βάζατε το μεγαλύτερο λόφο δίπλα του, θα πετούσε από πάνω του, αλλά, αυτό το ήξερα, επειδή ήμασταν όλοι ένας. Οι αετοί δεν μπορούν να πετάξουν σε κοπάδια, αλλά αυτοί, ναι! Σε ευχαριστώ μικρέ αδελφέ μου για την εξαιρετική ασίστ και τη στιγμή που δημιουργήσαμε για τον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα