Το γεύμα της ΑΕΚ στην Τράμπζονσπορ με τιμώμενο πρόσωπο τον Μητροπολίτη Δράμας (pics)

Gazzetta team
Το γεύμα της ΑΕΚ στην Τράμπζονσπορ με τιμώμενο πρόσωπο τον Μητροπολίτη Δράμας (pics)

bet365

Η ΑΕΚ παρέθεσε επίσημο γεύμα στη διοίκηση της Τράμπζονσπορ και στους αξιωματούχους της UEFA με τιμώμενο πρόσωπο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, Υπέρτιμο και Έξαρχο Μακεδονίας κ.κ. Παύλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεβασμιώτατος θα είναι και καλεσμένος της ΑΕΚ στον αποψινό αγώνα με την Τράμπζονσπορ ανάμεσα στους 20 VIP που δικαιούνται οι κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά η ΑΕΚ αναφέρει:

Με τιμώμενο πρόσωπο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, Υπέρτιμο και Έξαρχο Μακεδονίας κ.κ. Παύλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέθεσε, με φόντο την Ακρόπολη, επίσημο γεύμα στους αξιωματούχους της UEFA και στη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ ενόψει του αποψινού αγώνα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, ιεράρχης με ρίζες και καταβολές από τη μαρτυρική γη του Πόντου, ο οποίος επί δεκαπέντε χρόνια υπηρέτησε ως ηγούμενος στην Παναγία Σουμελά πριν αναδειχθεί σε Επίσκοπο της Εκκλησίας μας, ανέλυσε στον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ, κ. Αχμέτ Αγκάογλου, την καταγωγή του (οι γονείς του πατέρα του γεννήθηκαν στήν περιοχή του Τουρτουνίου, μια ορεινή περιοχή μεταξύ Τραπεζούντας καί Αργυρουπόλεως και οι γονείς της μητέρας του στην Κρώμνη) και του παρέδωσε ένα συμβολικό δώρο το οποίο θα τοποθετηθεί στο μουσείο της τουρκικής ομάδας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, κ.κ. Παύλος θα είναι καλεσμένος της ΠΑΕ ΑΕΚ και στον αποψινό αγώνα με την Τραμπζονσπόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα