ΠΑΟΚ: Στα ενδότερα του «Τehelne Pole» (pics)

ΠΑΟΚ: Στα ενδότερα του «Τehelne Pole» (pics)

ΠΑΟΚ: Στα ενδότερα του «Τehelne Pole» (pics)

bet365

Το «Τehelne Pole» έρχεται στα δεκάδες ευρωπαϊκά γήπεδα όπου έχει παίξει ο ΠΑΟΚ, ένα στάδιο που μετράει μόλις οκτώ μήνες «ζωής» και εντυπωσιάζει… ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ απόψε το βράδυ (22:00) για τα πλέι οφ του Europa League, είναι μια ομάδα με 100 χρόνια ιστορίας, ένδοξο παρελθόν και ένα εντυπωσιακό νεότευκτο γήπεδο, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Τετάρτης (21/8) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και σήμερα θα έχουν πάνω από 1.000 φίλους στο πλευρό τους!

Το «Τehelne Pole» ξεκίνησε να χτίζεται τον Ιούλιο του 2013 και πεντέμιση χρόνια μετά άνοιξε τις πύλες του στο κοινό. Για πρώτη φορά το νεότευκτο γήπεδο της Σλόβαν, εντός του αστικό ιστού της Μπρατισλάβας, λειτούργησε στις 16 Ιανουαρίου του 2018 και απόψε αναμένεται να είναι κατάμεστο από 22.000 θεατές.

Συνολικά, η κατασκευή του κόστισε 75 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πάντως δεν έβαλε μόνον ο πλούσιος πρόεδρος της Σλόβαν, Ιβάν Κμότρικ, αλλά το κόστος μοιράστηκε 50-50 με την Σλοβάκικη κυβέρνηση, γι’ αυτό και αποτελεί, πλέο,ν την επίσημη έδρα της εθνικής Σλοβακίας, που θα αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Το «Tehelné pole», είναι χωρητικότητας 22.500 θέσεων, η Σλόβαν ήδη έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, του 17ου συνολικά στην ιστορία της.

Μιας ιστορίας 100 ετών, καθώς ιδρύθηκε στις 3 Μαΐου 1919, πενήντα χρόνια μετά κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης κερδίζοντας 3-2 στον τελικό την Μπαρτσελόνα, μια επιτυχία που γιορτάστηκε τον περασμένο Μάιο στο εντυπωσιακό «Tehelné Pole» για τα 50 χρόνια από την κατάκτηση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα