Ο… ξεχωριστός Ντάνιελ στο πλευρό του ΠΑΟΚ ενόψει Σλόβαν (pics-vid)

Ο… ξεχωριστός Ντάνιελ στο πλευρό του ΠΑΟΚ ενόψει Σλόβαν (pics-vid)

Ο… ξεχωριστός Ντάνιελ στο πλευρό του ΠΑΟΚ ενόψει Σλόβαν (pics-vid)

bet365

H ιδιαίτερη επίσκεψη ενός νεαρού φίλου του ΠΑΟΚ από την Σλοβακία στην προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας στο «Τehelne Pole». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ντάνιελ είναι ένα νεαρό παιδί με κινητικά προβλήματα, που μεγάλωσε στην Σλοβακία κι όμως έχει αγάπη και πάθος για τον ΠΑΟΚ! Η παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας στην Μπρατισλάβα για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League κόντρα στην Σλόβαν του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους αγαπημένους του παίκτες και να δει από κοντά την προπόνηση των «ασπρόμαυρων» στο «Τehelne Pole»

«Ήταν τιμή μας η επίσκεψη του», έλεγαν οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας, που όχι μόνο τον άφησαν να παρακολουθήσει από τον αγωνιστικό χώρο την προπόνηση, αλλά του χάρισαν μια «ασπρόμαυρη» φανέλα και του έδωσαν τη δυνατότητα να γνωρίσει και να φωτογραφηθεί μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του που βρίσκονται στη Σλοβακία.

Φυσικά, ο Μίροσλαβ Στοχ κάθισε για λίγο παραπάνω μαζί του, καθώς λόγω καταγωγής είναι ο αγαπημένος παίκτης του Ντάνιελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα