Στοχ: «Τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους»

Στοχ: «Τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους»

Στοχ: «Τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους»

bet365

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι το κεντρικό πρόσωπο των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν και η επιστροφή του στην Σλοβακία αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

«Ο προπονητής δεν μας έχει ανακοινώσει την ενδεκάδα, αλλά ελπίζω ότι θα μπω στο γήπεδο». Ο Μίροσλαβ Στοχ επιστρέφει στην πατρίδα του και αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο για τους Σλοβάκους, κάτι που έγινε αντιληπτό από την πρώτη στιγμή που η αποστολή του ΠΑΟΚ «πάτησε» στην Μπρατισλάβα.

«Πιστεύω ότι θα σεβαστούμε τη δυναμική της Σλόβαν, πολλοί είναι αυτοί που μας θεωρούν φαβορί, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Αυτό μας έδειξαν και τα δύο ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο καθένας μπορεί να παίξει και να νικήσει τον οποιονδήποτε. Στα χαρτιά κανείς δεν έχει νικήσει ποτέ πριν γίνει το ματς.», πρόσθεσε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου», που θεωρεί ότι για τους «ασπρόμαυρους» η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι ένας σημαντικός στόχος.

«Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στο Champions League θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League», σχολίασε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της σλοβάκικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπου στάθηκε στις αλλαγές που συνάντησε, μετά την επιστροφή του, στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

«Όταν πήγα στη Σλάβια Πράγας, είπα ότι σίγουρα θα ήθελα να πάω ξανά στο εξωτερικό. Συμφωνώ, πως ήταν μια σπουδαία διετία. Ωστόσο, όταν η ήρθε η προσφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποφάσισα να την αποδεχτώ. Είχα ήδη παίξει στον ΠΑΟΚ αλλά τότε ο σύλλογος ήταν αρκετά διαφορετικός από αυτόν που είναι τώρα. Οι υποδομές και άλλα στοιχεία του συλλόγου έχουν έχουν σημαντική ανάπτυξη και αυτό έπαιξε σημαντικό ρολό στην απόφαση μου. Για παράδειγμα το προπονητικό κέντρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θυμόμουν απο την πρώτη μου παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Τότε ήταν ένα μικρό κτήριο και τώρα ένα μεγάλο σύγχρονο κέντρο. Ελπίζω να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Σλοβάκος διεθνής άσος ρωτήθηκε και για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού. «Πέρσι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε ενισχύθηκε και απέδειξε και από τις μονομαχίες του με την Πλζεν που ήταν καλύτερος από την αντίπαλο του. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Το πρωτάθλημα στο τέλος δείχνει ποια ήταν η καλύτερη ομάδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα